Tuesday, July 23, 2013

COCONUT DOSA

COCONUT DOSA
 
 
 
 
 
 
Rice                         1cup
Urad dal(blackgram)          1/3 cup
Coconut milk                 2cups
Salt  to taste
Poha(riceflakes)              1tbsp
Oil/ghee                      For roasting
 
Method:-
Soak seperately Uraddal,rice with poha.
Add coconutmilk and grind them to thick smooth paste.
Add salt and poha and add water if required.
Keep aside for 4-5 hours.
Make dosas and serve hot with coconut chutney!

Papaya Halwa

Papaya Halwa





1 cup Grated papaya
1 cup Milk
3-4 tsp Sugar
1 tsp Ghee
Cardamom powder (optional)

Dry fruits, Charoli etc. for garnishing

Method:   1. Heat a kadai and add the grated papaya and saute for two minutes.
2. Add the milk, sugar and keep on stirring in medium flame till it starts leaving the sides of kadai.
3. Transfer it in a bowl and garnish with dry fruits.
4. Serve hot or cold as you wish.

பப்பாளி அல்வா


பப்பாளி பழ பேஸ்ட்-1 கப்
பால்-                  1 கப்
சீனி                    -3-4 தே.கரண்டி
நெய்                  - 1 தே.கரண்டி
ஏலக்காய் தூள் - சிறிதளவு
உலர்ந்த திராட்சை- சிறிதள்வு

செய்முறை

அடுப்பில் கடாயை நெய்யை விட்டு உலர்ந்த திராட்சையை வறுத்து வைக்கவும்.பின்   பாலை விட்டு பால் கொதித்ததும்,அதில் சீனியை போட்டு பின் பப்பாளி பழ பேஸ்டையும் போட்டு இறுகும் வரை கிண்டவும்ின் ஏலக்காய் தூள் போட்டு வறுத்த திராட்சையையும் போட்டு கிளறி இறக்கவும்.



Monday, July 22, 2013

Razzles Food Factory video

 
Razzles
 
 
 



Razzles are a candy that once chewed, mix to transform into chewing gum. Originally introduced in 1966, with an advertising slogan and jingle of, "First it's a candy, then it's a gum. Little round Razzles are so much fun." The original flavor was raspberry. They were named after a fictional flavor, Razzleberry, that was planned but never panned out. This has also happened with the flavor "Zuzzleberry Zash". Concord Confections was formed in 1986, and sometime after that date acquired the Razzles brand. Additional fruit flavours were added to raspberry. Most recently, a "tropical fruit" pack and a "sour" pack were added to the product line. Tootsie Roll Industries acquired Concord Confections in 2004. Razzles were first produced by Fleer along with their Dubble Bubble brand, and eventually sold both brands to Concord Confections.

Pal Paniyaram

Pal Paniyaram



Ingredients Urad dal - 1 cup
Raw Rice - 1 cup
Salt - 1 tsp
Oil - for frying the panniyarams

For Soaking
Milk - 1 cup or as needed ( You can also use diluted coconut milk instead)
Sugar - as needed to sweeten the milk.
Cardomom - a pinch


Method 1. Soak the rice and dal for atleast 1 hour.
2. Gind it to a very fine paste with salt. There should not be any coarse particles of rice in the batter.
3. Heat oil in a kadai for frying the paniyarams.
4. Drop small amount of batter in medium hot oil and fry till it turns golden brown. The batter will form round balls.
5. In the meantime, add cardomom and sugar to the milk. Make the milk a little extra sweet as it has to flavour the paniyarams.
6. Drop the fried paniyaram balls to the sweetened milk and let it soak for 5 minutes.
7. Serve as a snack or tiffen.


Precautionary Tips       Before frying the paniyarams in the hot oil, you have to be careful about a few points to prevent them from bursting in hot oil.
   - The batter should be a very fine paste.
   - The oil should be medium hot (not very hot).


பால் பணியாரம்

உ.பருப்பு   - 1 கப்
அரிசி          -1 கப்
உப்பு            -தே.கரண்டி
எண்னை   -தேவையான அளவு

ஊறவைக்க
பால்-1 கப்
சீனி- தேவையான அளவு
ஏலக்காய் தூள் -1 சிட்டிகை

செய்முறை

அரிசியையும் பருப்பையும் 1 மணித்தியாலம் ஊறவிடவும்.
ஊறியபின் நன்கு பசையாக அரைக்கவும்.கடாயை அடுப்பில் வைத்து எண்னையை விட்டு சிறு உருண்டையாக உருட்டி தங்க நிறத்தில் பொரித்தேடுக்கவும்.பொரித்த உருண்டைகளை பால் கல்வைக்குள் 5 நிமிடங்கள்,ஊறவிட்டு எடுக்கவும்.

CARROT HALWA

Carrot Halwa

Ingredients Carrots - 2 cups (app. 4 carrots)
Milk - 2 cups
Sugar - 1 cup
Ghee - 2 tblsp
Nuts & Raisins - 1/4 cup (Almonds &/ Cashews)
Cardamon - 2 (crushed or use 1/4 tsp cardomom powder)














Method 1. Wash and peel the carrots and grate them or grind them. Grating leaves some texture to the carrot at the end but grinding is equally good too.
2. Heat the ghee in a small pan and fry the nuts and raisins in it.
3. Heat the milk in a heavy bottomed pan and add the carrot to it.
4. Cover and cook it on medium flame, stirring occassionally to avoid sticking to the bottom.
5. After about 15-20 minutes, when all the milk is absorbed by the carrot, add sugar and stir continuously.
6. After about 8 minutes the oil starts getting separated from the halwa. At this stage add cardomom powder, fried nuts and raisins and 1 tblsp of ghee.
7. Mix for another minute and switch off

.
Tips       - To make cardomon powder, grind it with little sugar to get a fine powder.

கேரட் அல்வா

கேரட்                                      -2 கப்
பால்                                         -2 கப்
சீனி                                          -1 கப்
நெய்                                        -2 தேக்கரண்டி
முந்திரி/பாதாம்                  -1/4 கப்
ஏலக்காய் தூள்                   -1/4 தேக்கரண்டி

செய்முறை

கேரட்டை நன்றாக கழுவிவிட்டு மிக்ஸியி பசையாக அரைக்கவும்.
பின் கடாயை அடுப்பில் வைத்து நெய் விட்டு முந்திரியை வறுத்து வைத்துக்கொள்ளவும்.பின் பாலை கடாயில் விட்டு பால் கொதித்ததும் கேரட்டை அதில் போட்டு பால் வற்றும் வரை கிளறவும்.பின் அதில் சீனியை போட்டு கிளறவும்,எல்லாம் சேர்ந்த பின் வறுத்து வைத்த முந்திரியை போட்டு கிளறி இறக்கவும்.
 
 

Strawberry milkshake


Strawberry milkshake
 






Strawberries - 10

Sugar - 4 tsp

Milk - half cup

Freshen Cream - 2tsp

Ice cube - 4



Put Grindor clean and remove the leaves of strawberries.
Well-girdle.After the sugar, milk, cream freshen up, add ice cube girdle well again.
Ready delicious strawberry milkshake.


ஸ்ட்ராபெர்ரி மில்க் ஷேக்

 
  • ஸ்ட்ராபெர்ரி - 10
  • சீனி - 4 மேசைக்கரண்டி
  • பால் - அரை கப்
  • ஃப்ரஷ் க்ரீம் - 2 மேசைக்கரண்டி
  • ஐஸ் க்யூப் - 4
  • ஸ்ட்ராபெர்ரியை சுத்தம் செய்து இலையை நீக்கிவிட்டு மிக்ஸியில் போடவும்
  • தண்ணீர் ஊற்றாமல் அதை நன்கு அரைத்தெடுக்கவும்.
  • பிறகு சீனி, பால், ஃப்ரஷ் க்ரீம், ஐஸ் க்யூப் சேர்த்து மீண்டும் நன்கு அரைக்கவும்
  • சுவையான ஸ்ட்ராபெர்ரி மில்க் ஷேக் ரெடி
 
 
 
 
 

Vegetable Cutlets

Vegetable Cutlets


 

Ingredients Potatoes – 2 medium  (boiled and mashed)
Mixed Vegetables – 1.5 cups (like green peas, carrots, green beans, corn, etc)
Paneer – 3-4oz
Onions – 1/4 medium (finely chopped or grated)
Ginger & Garlic - 1 tblsp (minced)
Green Chillies – 2 (finely chopped)
Cilantro (Coriander leaves) – 2 tblsp (finely chopped)
Chopped Cashews - 2 tblsp
Lemon Juice  – 2 tsp
Red Chilli Powder – 1/2 tsp or to taste
Roasted Cumin Powder – 1/2 tsp
Salt – to taste
Maida - 2 tblsp (for coating the cutlets)
Bread Crumbs – about 1 cup (for coating the cutlets)
Oil – for frying

Preparation Steps 1. Boil the potatoes and drain them immediately to prevent them from absorbing lot of water. Peel and mash it and keep aside.
2. Finely chop or grate the other vegetables. You can also chop in a food processor.
3. Boil the other vegetables too. You can do it in the microwave or stove top. Squeeze out as much water as possible from the vegetables. This is very essential in making good cutlets.
4. Heat oil in a pan and saute the onions and ginger garlic paste for few minutes. This step is optional and removes the raw flavour in the onions and garlic.
5. Make a very thin batter with the maida and water.  Keep it ready to dip the cutlets.
6. Spread the breadcrumbs also in a plate to coat the cutlets before frying.