Monday, July 22, 2013

Spicy Pepper Jack Cheese and Tomato Pizza

Spicy Pepper Jack Cheese and Tomato Pizza


1 (12-inch) pre-baked thin pizza crust
6 tablespoons pizza sauce
1 (12-inch) pre-baked thin pizza crust
6 tablespoons pizza sauce
1 cup (4 ounces) shredded pepper Jack cheese
3/4 cup (3 ounces) shredded fontina cheese
1/4 cup (1 ounce) shredded smoked Gouda cheese
1/2 teaspoon chipotle chile seasoning
4 ounces tomato, cooked and cut into 1/4-inch pieces
1/2 cup canned roasted red bell peppers, drained and julienned
1/2 cup mushrooms, cleaned and sliced 1/3-inch thick
2 tablespoon minced fresh cilantro or parsley .

Preheat the oven to 450°F (230°C).
Place the pizza crust on a pizza pan or large baking sheet. Spread the pizza sauce evenly on the crust. Blend the cheeses and the chipotle seasoning together in bowl; place all but 1/2 cup on the pizza.
Arrange the prepared tomato, roasted peppers, and mushrooms on top of the pizza. Sprinkle with the remaining 1/2 cup of blended cheeses.
Bake for 9 to 11 minutes.
Remove the pizza to a cutting surface; sprinkle with minced fresh cilantro or parsley






கார பீஸ்சா

பீஸ்சா ரொட்டி - 1
பீஸ்சா சாஸ்     -6tablespoons
மிள்கு தூள்         - உறைப்புக்கு ஏற்ற அளவு
சீஸ் துண்டுகள் -3/4 கப்
தக்காளி துண்டுகள்-தேவையான அளவு
காளான் துண்டுகள்-தேவையான அளவு
கொத்தமல்லி தளை துண்டாக்கப்பட்டது

செய்முறை

பீஸ்சா பானில் பீஸ்சா ரொட்டியை வைத்து பீஸ்சா சாஸை அதன் மேல் தடவி
அதன் மேல் தக்காளி துண்டுகள்-தேவையான அளவுகாளான் துண்டுகள்-தேவையான அளவு இடவும்.அதன் மேல் மிள்கு தூள் சீஸ் துண்டுகளை போட்டு 450°F (230°C). வெப்பத்தில் அவனில் 11 நிமிடங்கள் பேக் செய்யவும்

No comments:

Post a Comment